RENE VINDUER OG SPROSSER?

INDHENT TILBUD HER

SE PRISER HER

Vinduespudsning i Odense og store dele af Fyn

Få professionel vinduespudser til meget konkurrencedygtige priser.

Vi har eksisteret siden 2004 i Odense og store dele af Fyn, og har erfaring i store som i små opgaver hos både vores erhvervs- og privat kunder. Vi sætter en stor ære i at udføre et rigtig flot stykke arbejde tilpasset lige dit behov og vi overholder de aftaler vi laver med dig! Mange af vores kunder har vi serviceret i en lang årerække netop fordi vi går op i at levere et flot stykke arbejde, og fordi vi overholder den aftale vi laver.

Hvis du vil med på en af vores ruter, så skriv til os på mail ved at klikke her eller ring på +45 29 87 65 16. Vi vil også gerne komme ud på din adresse først og give dig et uforpligtende tilbud.

- Vi glæder os til at høre fra dig!

Vinduespudser i Odense og store dele af Fyn.

Svar på spørgsmål som vores kunder ofte stiller:

Hvad bliver gjordt som standart

Ud over at du får pudset selve ruderne flotte og rene, tørrer vi også dine sprosser af efter vinduespudsning som standart, så sæbevandet ikke løber ned af muren. En lille ting der betyder rigtig meget er rent sæbevand, og derfor bruger vi altid rent sæbevand så sålbænke m.m. ikke får sorte render af vinduespudsningen.

Dine vinduer bliver pudset med rigtigt vinduespudserudstyr, sådan at de bliver holdt ordentlig rent. Det er vigtigt for os at yde den bedste service. Den bedste reklame vi kan få er nemlig når du er meget tilfreds med vores service.

Hvad koster det at få pudset vinduer?

Det er lidt forskelligt alt efter hvor mange ruder du har, hvor ofte du ønsker at få dem pudset og adgangsforholdene til dine vinduer. Mange bliver overrasket over hvor billigt de kan få pudset deres vinduer, når de er med på en af vores ruter.

Det er billigst for dig at få pudset dine vinduer på abonnement én gang om måneden eller én gang hver anden måned, da vi her har mulighed for løbende at holde dine ruder pæne. Hvis der går længere tid mellem hver pudsning skal vi naturligvis bruge betydeligt længere tid på at få dem rene, og prisen vil derfor være lidt højere.

En anden faktor der gør det billigere for dig at få pudset vinduer som abonnement på en af vores ruter, er at omkostningerne for transporten bliver betydeligt nedsat når vi har flere kunder i samme område.

Under siden priser kan du se hvad det koster at få pudset vinduer. Under siden indhent tilbud kan du indhente et uforpligtende tilbud på at få pudset netop dine vinduer.

Gå til priser på vinduespudsning

Indhent tilbud ved at klikke her

Hvor ofte skal jeg have pudset vinduer?

Det kommer meget an på omgivelserne i det område du bor i. Hvis du bor tæt ved en befærdet vej, tæt på havet eller ud til en mark, anbefaler vi at du få pudset vinduer en gang om måneden for at de kan holde sig pæne løbende.

Hvis du derimod bor i et område med nogenlunde læ for vind og forurening fra veje og trafik, kan du i mange tilfælde nøjes med at få pudset en gang hver 2. måned. Vi vil kunne hjælpe med en vurdering ved vores første besøg, og det koster ikke noget at skifte interval fra pudsning en gang om måneden til hver anden måned og omvendt.

Er du erhvervskunde med butiksvinduer anbefaler vi at I får pudset butiksvinduerne en gang om ugen eller hver anden uge, da butikker som regel ligger i trafikerede områder hvor ruderne hurtigere bliver støvet og beskidte, og I naturligvis ønsker at jeres butiksvinduer fremstår pæne og præsentable. Vi vil også her kunne give nogle gode råd når vi besøger jer 1. gang.

Hvordan foregår betalingen?

Efter du har fået pudset dine vinduer, vil du modtage en mail med en faktura med mulighed for at betale med MobilePay, via kontooverførsel eller girokort. Vi giver dig 14 dages betalingsfrist.

Skal jeg være hjemme når vinduespudseren kommer?

Nej, - det er yderst sjældent at det er nødvendigt. Hvis vi har adgang til alle vinduer er det ikke nødvendigt. Selv i situationer hvor døre/porte/havelåger skal låses op, kan vi næsten altid finde en løsning ved at få udleveret en nøgle, eller ved at aftale et sted nøglen kan lægges. Det samme gør sig gældende hvis du skal have pudset indvendigt.

Vi er vant til at komme over havelåger og rækkeværk vha. vores stiger så alle dine vinduer kan blive pudset. Alt dette bliver naturligvis aftalt med dig på forhånd, men vi har ikke nogen krav om at du skal være hjemme når vi kommer.

Bliver mine vinduer mere beskidte i regnvejr?

En meget udbredt misforståelse er at vinduer bliver beskidte når det regner. Det er kun hvis det er blæsvejr samtidig med at det regner, eller at vinduerne allerede er snavsede når det begynder at regne, at vinduerne kommer til at fremstå mere beskidte. Grunden er at regnvand er rent og efterlader derfor ingen "spor". Hvis ruderne derimod er snavset når det begynder at regne vil regnvandet få snavset til at løbe som pløreragtige "render" og ruderne kommer derfor til at fremstå mere snavsede. Det samme sker hvis det regner og blæser kraftigt samtidigt - så vil blæsten hvirvle støv med sig op fra jorden, der sætter sig på ruderne og sammen med vandet vil det løbe som pløreragtige "render".

I langt de fleste tilfælde vil regnvejr under- eller lige efter vinduespudsningen derfor ikke gøre ruderne mere beskidte, da ruderne er blevet vasket rene og regnvandet blot tørrer uden at efterlade sig spor. I mange tilfælde har vi faktisk lettere ved at få vasket ruder rene i regnvejr, da regnvandet har været med til at opløse snavset på forhånd.

Hvordan bestiller jeg vinduespudser?

Det kan du gøre på følgende måder:

  • Indtast antallet af dine ruder i formularen her, og vi efterfølgende vil sende et uforpligtende tilbud til dig.
  • Du kan også bede os om gratis at måle op for dig, ved at krydse af ud for "kom ud på vores adresse for at måle op" i formularen her.
  • Du kan også bare skrive en almindelig mail til os her.
  • Alternativt kan du ringe til os på +45 2987 6516, og bestile vinduespudsning eller et uforpligtende tilbud.